Nenonen saapuu paikkaamaan TPS:n loukkaantumisia pätkäsopimuksella heti sarja-avauksen jälkeen – "Asiat tapahtuvat välillä nopeasti"

LIIGA / Uutinen
Ahkerana maalintekijänä tunnettu Nenonen pelasi viimeisellä kuudella kaudellaan HPK:ssa.
Kuva © Julia Suuriniemi
Turun Palloseura kertoo tehneensä kahden kuukauden sopimuksen Markus Nenosen kanssa.

TPS tiedottaa nettisivuillaan solmineensa kahden kuukauden mittaisen pelaajasopimuksen 31-vuotiaan laitahyökkääjän Markus Nenosen kanssa. Pelaajan on tiedotteen mukaan tarkoitus paikata joukkueen hyökkäyksen loukkaantumisia.

TPS voitti eilen avausottelunsa Tapparan vieraana lukemin 3–2 voittolaukauskilpailun jälkeen. Joukkueen kokoonpanosta puuttuivat kuitenkin loukkaantumisten vuoksi joukkueen kärkihyökkääjiin lukeutuvat Viljami MarjalaPetrus Palmu sekä Carter Savoie.

– Löydettiin pelaaja tuomaan leveyttä, tässä kohtaa pätkäsopimuksella. Neuvottelujen myötä selvisi, että hän on valmis tarttumaan nopealla aikataululla haasteeseen, ja hän liittyy heti joukkueen vahvuuteen, TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kertoo Nenosen tilanteesta.

Nenonen edusti viimeisillä kuudella kaudellaan Hämeenlinnan Pallokerhoa ja toimi joukkueen kapteenina kausina 2021–23. Mennyt kausi toi hänelle 42 Liiga-ottelussa tehot 7+12=19.

Nenonen päätti kautensa kuitenkin Ruotsin pääsarjassa IK Oskarshamnin riveissä. Oskarshamn putosi kauden päätteeksi HockeyAllsvenskaniin hävittyään SHL:n putoamiskarsinnoissa HV71:lle.

– Tosi hyvät fiilikset. Siisti päästä Turkuun ja osaksi Tepsiä. Hyvä haaste ja näytönpaikka itselle. Uusi ympäristö ja uudenlainen tilanne. Tuossa kun olen ilman seuraa ollut ja treenannut, niin on kyllä hienoa päästä myös joukkueen arkeen mukaan. Asiat tapahtuvat välillä nopeasti, kun on yhteiset intressit, ja olen erittäin innoissani ja toivottavasti pääsee nopeasti pelaamaan, Nenonen kommentoi itse tunnelmiaan tiedotteella.

Yhteensä Nenonen on pelannut 570 Liigan runkosarjaottelua, viimeistellen niissä 159+124=283 tehopistettä. Suomenmestaruuden Nenonen voitti HPK:ssa vuonna 2019, jolloin hän teki mestaruusmaalin jatkoerässä sekä Champions Hockey Leaguen edeltäjän European Trophyn mestaruuden ensimmäisessä Liiga-seurassaan JYPissä joulukuussa 2013.

» Lähetä palautetta toimitukselle