TPS vahvistaa takalinjojaan – Max Lindroth siirtyy Frölundasta mustavalkoisiin

LIIGA / Uutinen
TPS vahvistaa takalinjojaan.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ruotsalaislehti Expressen kertoo, että SHL-seura Frölundasta lähtevä puolustaja Max Lindroth siirtyy TPS:n riveihin.

Ruotsalaislehti Expressen kertoi, että SHL-seura Frölundan puolustaja Max Lindroth on siirtymässä TPS:n riveihin. 27-vuotias puolustaja on pelannut kauden aikana 34 ottelua Frölundan paidassa tehoin 2+3. TPS myös vahvisti siirron, ja Lindroth pelaa Turussa loppukauden mittaisella sopimuksella.

Lindroth ajautui nykyisessä seurassaan pieneen rooliin, ja seuran sekä pelaajan välinen sopimuspurku on Expressenin tietojen mukaan tapahtunut yhteisymmärryksessä.

– Olen kiitollinen Frölundalle siitä, että he päästivät minut menemään. Vaikka se oli oikea päätös, on harmillista jättää tämä ryhmä, Lindroth kommentoi Expressenille.

Lindroth siirtyi Frölundaan kuluvaksi kaudeksi Färjestadin riveistä. Hän on edustanut kotimaansa pääsarjassa myös Linköpingiä. 27-vuotiaan vyölle on kertynyt yhteensä 221 SHL-ottelua tehoilla 16+23.

Aktiivisena siirtomarkkinoilla viime aikoina ollut turkulaisseura purki viime viikolla puolustaja Emil Johanssonin sopimuksen, mikä jättää Lindrothille paikan kokoonpanoon. TPS kiinnitti viime viikolla myös hyökkääjä Terry Broadhurstin loppukauden mittaisella sopimuksella sekä puolustaja Otto Salinin kuluvan ja ensi kauden kattavalla sopimuksella. 

Juttua muokattu kello 21.20, lisätty TPS:n vahvistus

» Lähetä palautetta toimitukselle