Vaasan Sportin taival Naisten Liigassa päättyi karsintasarjaan – Lukko ja RoKi varmistivat paikkansa ensi kaudelle

Auroraliiga / Uutinen
Sportin taival Naisten Liigassa päättyy. RoKi puolestaan säilytti paikkansa naisten ylimmällä sarjatasolla.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Vaasa tippui pois Naisten Liigan kartalta jäätyään kahden parhaan ulkopuolelle karsintasarjassa. RoKi säilyttää liigapaikkansa ja Lukko nousee ensi kaudeksi takaisin Naisten Liigaan.

Naisten Liigan karsintasarjaa on jokaisella joukkueella jäljellä vielä kaksi ottelua. Piste-erot ovat kuitenkin jo niin suuret, että RoKi ja Lukko ovat varmistaneet paikkansa ensi kaudeksi Naisten Liigaan.

RoKi säilytti paikkansa toista vuotta putkeen. Lukko puolestaan nousi takaisin Naisten Liigaan pudottuaan Mestikseen viime vuonna karsintasarjassa. 

Vaasan Sport putoaa Mestikseen pysyttyään neljä kautta Naisten Liigassa. Joukkue ei voittanut alkusarjassa yhtäkään ottelua ja alemman jatkosarjan kymmenestä ottelusta joukkue onnistui saamaan voiton ainoastaan yhden kerran. 

Karsintasarjan neljässä ottelussa Sport voitti ainoastaan Mestiksestä nousseen APV:n. Vaasalaiset kohtaavat seuraavalla viikolla vielä kerran APV:n sekä Lukon. Näiden otteluiden lopputulosten ainoa merkitys on siinä, onko Sport karsintasarjan viimeinen vai toiseksi viimeinen.  

» Lähetä palautetta toimitukselle