Blackhawks lähetti Perrotin Nashvilleen

NHL / Uutinen
Kauden vaihtelevasti aloittanut Chicago Blackhawks julkaisi tänään kaupanneensa fyysisen hyökkääjän Nathan Perrotin Nashville Predatorsiin.

Nathan Perrot on kovasta pelistä pitävä hyökkääjä joka on kuitenkin esiintynyt vain farmisarjoissa. Mies teki alunperin sopimuksen Blackhawksiin vuonna 1997 jolloin hän oli vapaa agentti. Vaihdossa Perrotista Chicago sai tulevaisuudessa määriteltävän korvauksen joka todennäköisesti tulee olemaan melko myöhäinen varausoikeus. Tällä kaudella mies on esiintynyt Norfolk Admiralsissa kahdessa ottelussa joissa pisteitä ei ole kuitenkaan kertynyt. Viime kaudella samassa seurassa rekisteröitiin tilille 73 ottelua joissa syntyi tehot 11+17=28 sekä 268 rangaistusminuuttia.

Nathan Perrot on esiintynyt kesällä pidetyillä training campeilla positiivisesti edukseen nimenomaan fyysisessä pelissä, mutta ei kuitenkaan ole koskaan saanut mahdollisuutta näyttää kykyjään NHL-tasolla. Nashvillessa mahdollisuus pelata ylhäällä saattaa tulla, mutta pelipaikan eteen pitää Perrotin tehdä kova työ. Hänen tyyppisiään pelaajia ovat NHL-joukkueiden farmiseurat pullollaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle