Ference ja Martinek vahvistavat HC Mountfieldiä

NHL / Uutinen
Tshekin Extraliigassa pelaava HC Mountfield vahvisti puolustustaan kertaheitolla, kun Columbus Blue Jacketsin Radek Martinek ja Boston Bruinsin Andrew Ference tekivät seuran kanssa sopimukset työsulun ajaksi. Molemmat pelasivat seurassa myös edellisen työsulun aikaan. Mountfield kertoi sopimuksista verkkosivuillaan.

Columbus Blue Jacketsin Radek Martinek ja Boston Bruinsin Andrew Ference vahvistavat HC Mountfieldin puolustusta työsulun ajan. Martinek liittyy joukkueeseen kuluvalla viikolla ja Ference puolestaan lokakuun alussa. 

HC Mountfieldista vuonna 2001 NHL-kaukaloihin siirtynyt Martinek edusti seuraa myös edellisen työsulun aikana. Tuolloin hän teki 30 ottelussa 30 tehopistettä. Viime kauden Martinek pelasi Columbuksessa tehden seitsemässä ottelussa yhden maalin. Martinekin kausi päättyi aivotärähdykseen.

Myös Ferencelle HC Mountfield on ennestään tuttu seura, sillä hän kiekkoili Martinekin tavoin joukkueessa myös edellisen työsulun aikaan. 19 ottelussa syntyi 11 tehopistettä. Viime kausi vierähti häneltä Boston Bruinsissa, jossa hän voitti keväällä 2011 Stanley Cupin. 72 ottelussa Ference teki pisteet 6+18=24. 

» Lähetä palautetta toimitukselle