Ainoa kunnian tällä kertaa saanut suomalainen on Teppo Numminen. Numminen pelasi leijonapaidassa neljät olympialaiset saavuttaen kaksi hopeaa ja yhden pronssin. Hän oli mukana myös neljästi edustamassa Suomea Kanada ja World Cupeissa. NHL-urallaan Numminen pelasi 1372 ottelua, mikä oli eurooppalaisten ennätys hänen lopettaesssaan uransa.
Ruotsalaislegendoista galleriaan nimettiin Peter Forsberg ja Mats Sundin. He olivat yhdessä voittamassa maailmanmestaruuksia vuosina 1992 ja 1998 sekä olympiakultaa vuonna 2006. Sundin voitti maailmanmestaruuden myös vuonna 1991.
Sundin oli vuonna 1989 ensimmäinen eurooppalainen, joka varattiin NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisenä pelaajana. NHL-uran alku sujui Quebecissä, ennen kuin hänet myytiin Torontoon vuonna 1994, juuri Forsbergin tieltä. Hän toimi myöhemmin Maple Leafsin kapteenina 11 vuotta. NHL-urallaan hän oli ensimmäinen ruotsalainen, joka saavutti 500 maalin rajapyykin. Aikaisemmin tänä vuonna hänet nimettiin Hockey Hall of Fameen vasta toisena ruotsalaispelaajana (ensimmäinen oli Börje Salming) kautta aikojen. Maajoukkuetasolla hänet valittiin kisojen tähdistöön muun muassa 1996 World Cupissa ja vuoden 2002 olympialaisissa.
Forsberg valittiin NHL:n parhaaksi pelaajaksi kaudella 2002-03, jolloin hän voitti myös pistepörssin. Colorado Avalanchen riveissä suurimman osan urastaan pelannut hyökkääjä voitti Stanley Cupin kahdesti, vuosina 1996 ja 2001. Jo ennen NHL-uraansa hän säväytti ratkaisemalla hienolla rangaistuslaukauksella olympiakullan Ruotsille vuoden 1994 kisoissa Lillehammerissa.
Kanadalainen Paul Henderson muistetaan parhaiten vuoden 1972 Summit Seriesistä, jossa Kanadan NHL-tähdet kohtasivat Neuvostoliiton maajoukkueen ensimmäistä kertaa. Kahdeksan ottelun sarjassa Kanada oli tappiolla viiden ottelun jälkeen 1-3 yhden päätyttyä tasan, ennen kuin Henderson astui valokeilaan. Hän teki voittomaalin kolmessa jäljellä olevassa ottelussa ja takasi siten Kanadalle sarjan voiton.
Kanadalaisista valittiin myös naiskiekkoilija Danielle Goyette, joka edusti maajoukkuetta yhdeksässä MM-turnauksessa sekä kolmissa olympiakisoissa. Vain kahdesti Kanada jäi hopealle, muuten joukkue juhli kultaa. Viimeiset MM-kisansa hän pelasi 41-vuotiaana vuonna 2007.
Vaikuttajien kategoriassa nimettiin 20 vuotta IIHF:n pääsihteerinä toiminut ruotsalainen Jan-Åke Edvinsson.