Sairastuvalta palannut JYPin Jere Lassila hyppäsi tositoimiin Tapparaa vastaan – tappio tuli, mutta "hauskaa oli pelata"

LIIGA / Haastattelu
Jere Lassila solmi JYPin kanssa kahden kauden mittaisen jatkosopimuksen
Kuva © © PABLO CASSO HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/PABLOCASSOSPORT/
Tappara päätti kolmen ottelun viikkonsa voittoon JYPiä vastaan, jolle illan ottelu oli viikon ainoa. Raskas viikko ei tamperelaisia näyttänyt haittaavan ja ottelu päättyi lukemiin 2– 4. Sairastuvalta JYPin riveihin palasivat sekä Jere Lassila että Juuso Puustinen, joista molemmat pääsivät myös pisteiden makuun syöttöpisteiden muodossa. Ennen peliä LähiTapiola-areenan yleisöä pyydettiin kiinnittämään katseensa mediakuutiolle, jolla julkaisitiin Jere Lassilan kahden vuoden jatkosopimus.

Jere Lassila palasi JYPin vahvuuteen loukkaantumisen jälkeen. 2−4-tappiotulokseen hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen.

– Hauskaa oli pelata. Tietenkin kolme pistettä oli tavoitteena, mutta sitä ei saatu. Tappara oli alussa tehokas, eikä saatu enää kurottua välimatkaa kiinni. Tulos harmittaa.

Ennen peliä julkistettiin myös Lassilan kahden vuoden jatkosopimus. 

– Hieno juttu jatkaa kotikaupungissa ja kotiseurassa. Meillä on muutos tapahtumassa ja meillä on paljon hyviä ihmisiä tekemässä sitä, ja haluan olla siinä myös itse mukana. Tavoitteena on hinata JYP takaisin Liigan kärkikastiin. 

JYPin uutena päävalmentajana aloitti tällä kaudella aiemin Itävallan ICEHL:n Graz99ersin päävalmentajana toiminut Johan Pennerborn. Lassila näkee luotsin tuomassa uudessa pelitavassa paljon hyvää.

– Me pelataan aktiivista kiekkoa, luistellaan paljon ja pyritään paineistamaan aktiivisesti. Halutaan pysyä kiekossa hyökkäysalueella ja sitä kautta rakentaa simppeliä, kiekollista ja liikkuvaa lätkää. Tänään ei ihan päästy siihen ja vastus oli kova ja siksi tulos oli tämä.

» Lähetä palautetta toimitukselle