Keskiympyrä: Metropolien divisioonan ennakko – Devilsin täyskäännös, katseet kohti Kakkoa

NHL / Podcast
Kaapo Kakko solmi kesällä vuoden jatkosopimuksen New York Rangersin kanssa.
Kuva © John McCreary / NHLI via Getty Images
Keskiympyrän divisioonakohtaiset kausiennakot jatkuvat. Kauden toisessa jaksossa pureudutaan Metropolien divisioonaan ja sen voimasuhteisiin. Divisioonan suurimmat odotukset kohdistuvat New Jersey Devilsiin, jota väläytellään aina jopa mestaruustaistoon asti.

Keskiympyrä-podcastin toinen ennakko jatkaa Itäisen konferenssin läpikäyntiä. Tällä kertaa Antti Nikulinin ja Aki-Petteri Pulkkisen käsittelyssä ovat Metropolien divisioonan joukkueet, joiden iskukyvystä kaksikko esittää omat näkemyksensä.

New Jersey Devils oli yksi kesän aktiivisimpia organisaatioita vahvistamaan joukkuettaan. Seura palkkasi Sheldon Keefen uudeksi päävalmentajakseen, kiinnitti Brett Pescen ja Brenden Dillonin takalinjoilleen sekä tilkitsi maalinsuutaan Jacob Markströmillä. Näiden liikkeiden on tarkoitus palauttaa Devils ohikauden jälkeen pudotuspelijoukkueeksi, jolle mestaruuskaan ei ole mahdottomuus.

Samaan aikaan Hudson-joen toisella puolella, New Yorkissa, NHL-joukkueiden toimistoilla on ollut rauhallisempaa. Rangers koettaa löytää Reilly Smithissä puuttuvan kärkiketjujen laiturin, jollaisen Islanders taas uskoo saaneensa Anthony Duclairissa.

Kaapo Kakko pääsee vielä kertaalleen yrittämään läpimurtoa Rangersissa, mutta tapahtuuko se tälläkään kaudella jää nähtäväksi.

Devilsin tavoin myöskään Washington Capitals ei jäänyt lepäämään laakereilleen, vaan vaihtoi GM:ia sekä hankki tukun kelpo pelaajia. Jonon jatkeeksi päätyi viime kaudet itseään ja paikkaansa etsinyt Pierre-Luc Dubois.

Capitals ei ollut divisioonan joukkueista ainoa, joka teki vaihdoksia johtoportaaseensa. Niin Carolina Hurricanes kuin Columbus Blue Jacketskin nimittivät uudet GM:t. Samalla Dean Evason astui valmennuspuolella Blue Jacketsin peräsimeen.

Sinitakkien uuden alun romahdutti kuitenkin tähtipelaaja Johnny Gaudreaun traaginen poismeno kauden kynnyksellä.

Ovatko Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins tällä kaudella pudotuspelijoukkueita juontajien papereissa? Se selviää kuuntelemalla Keskiympyrän uusin jakso.

Keskiympyrän kauden toisen jakson sisältö:

Alkusanat (00:08)
***
New York Islanders (01:33)
New York Rangers (14:32)
New Jersey Devils (23:!5)
Philadelphia Flyers (32:52)
Columbus Blue Jackets (42:46)
Pittsburgh Penguins (49:32)
Washington Capitals (1:00:33)
Carolina Hurricanes (1:08:38)
***
Veikkaukset divisioonan sijoituksista (1:18:45)

Podcast-jakso on nauhoitettu maanantaina 23.9.2024.

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrän seuraava jakso ilmestyy sunnuntaina 29. syyskuuta, jolloin vuorossa on Keskisen divisioonan kausiennakko.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan viidennellä tuotantokaudella ohjelman juontajina toimivat Antti Nikulin, Eemeli Aho ja Aki-Petteri Pulkkinen.

Kuulijapalautteita ja aiheideoita voi kirjoittaa Jatkoajan keskustelupalstalle Keskiympyrä-podcastia käsittelevään ketjuun, välittää Spotifyssa tai lähettää Instagramin kautta. Myös Jatkoajan muut somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle