SaiPalle kokenut paluumuuttaja − Kim Strömberg palaa Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
Kim Strömberg edusti viimeksi SaiPaa vuonna 2018.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
Kokenut hyökkääjä Kim Strömberg tekee paluun Liigaan ja SaiPaan. Strömberg on tehnyt lappeenrantalaisseuran kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Kim Strömberg aloitti viime kauden Kiekko-Espoon riveissä Mestiksessä, jossa hän teki kolme pistettä neljään otteluun. Tämän jälkeen hän käytti sopimuksessa olleen ulkomaanoption ja siirtyi HockeyAllsvenskaniin Kalmar HC:n riveihin. Ruotsalaisseurassa hän kirjautti 29 pistettä 42 ottelussa.

Urallaan Strömberg on pelannut Liigassa 544 ottelua, joissa on syntynyt 245 tehopistettä. Seuroina ovat olleet Jokerit, Tappara, SaiPa ja KooKoo. Hän vietti SaiPassa aiemmin kolme kautta vuosina 2015−18. Pääsarjakokemusta Strömbergille on kertynyt myös SHL:stä, Tšekin, Slovakian ja Tanskan pääsarjoista sekä tuolloin EBEL:n nimellä tunnetusta nykyisestä ICEHL:stä.

− Kim on kokenut hyökkääjä, joka osaa pelata sekä keskellä että laidassa. Myös erikoistilanneosaaminen on hyvällä tasolla. Hienoa, että myös aiempaa taustaa keltamustien paidassa löytyy. Saamme Kimistä avun, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa myös Viktor Granholmin poissaolon jättämää aukkoa, Liiga-SaiPan urheilujohtaja Harri Aho kommentoi.

SaiPa tiedotti samalla, että Ässät-ottelussa loukkaantunut norjalaishyökkääjä Viktor Granholm on sivussa seuraavat viikot.

» Lähetä palautetta toimitukselle