Harri Ahola Kiekko-Vantaan uusi päävalmentaja

MESTIS / Uutinen
Tällä kaudella kahdeksanneksi Mestiksessä sijoittunut Kiekko-Vantaa on palkannut ensi kauden päävalmentajakseen Harri Aholan. Avukseen hän saa Jouni Ikosen. Molempien sopimukset ovat 1+1-vuotisia.

Järvenpäästä kotoisin oleva Harri Ahola, 39, on aiemmin valmentanut I divisioonassa ja Mestiksessä kausina 1999-2001 KJT:ta. Järvenpääläisjoukkue sijoittui kyseisinä kausina kymmenenneksi ja kuudenneksi.

Vuodesta 2001 eteenpäin Ahola toimi Jääkiekkoliiton palveluksessa kolme kautta 1986-syntyneiden nuorten päävalmentajana ja 2004-2005 nuorten ikäluokkien scouting-tehtävissä.

Apuvalmentajaksi tuleva Jouni Ikonen, 46, on valmentanut viimeisimmät kolme vuotta KJT:n B-junioreita. Ikosen valmennusmeriitteihin sisältyy neljä voitettua Suomen mestaruutta kaukalopallosta.

Kuluvalla kaudella Kiekko-Vantaalla ehti olla peräti kolme eri päävalmentajaa. Pekka Siikala nousi runkosarjan lopulla irtisanotun Niki Anderssonin tilalle, mutta lyhyen aikaa perämisessä ehti käydä myös Vesa Surenkin, joka niin ikään irtisanottiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle