Jokerit kaatoi TPS:n kahdeksassa minuutissa

LIIGA / Kuvakooste
90-luvun kärkijoukkueina tunnetut Jokerit ja TPS kohtasivat toisensa tällä erää viimeistä kertaa. Jokerit voitti ottelun toisen erän alussa iskemillä neljällä maalillaan ja jätti turkulaiset tylysti pisteittä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Ensimmäinen pelikatko nähtiin kun erä lähenteli puolta väliä.
Vieraiden maalissa pelasi Fredrik Norrena.
Jokerit siirtyi johtoon ensimmäisen erän puolessa välissä Esa Lindellin maalilla.
Leland Irving selvisi ensimmäisestä erästä kollegaansa helpommalla.
Ben Walter hukkasi kiekon ratkaisevalla hetkellä. Erätauolle siirryttiin Jokerien 1-0 -johdossa.
Jokerit aloitti toisen erän väkevästi. Steve Moses kasvatti isäntien johtoa vasta reilun minuutin pelin jälkeen.
Vain kaksi minuuttia edellisestä Markus Hännikäinen heilutti verkkoa Liiga-uransa toisella maalilla.
Henrik Koivisto iski lukemat jo 4-0:aan.
Hännikäinen jatkoi maalintekoa onnekkaalla pomppukiekolla, joka tipahti Norrenan torjunnan jälkeen turkulaisvahdin kautta maaliin.
Fredrik Norrena pohtii syntyjä syviä.
TPS kavensi tilanteen 5-1:een Niklas Frimanin osumalla siirretyn rangaistuksen aikana.
Tämän enempää kunnollisia maalipaikkoja ei toisessa erässä nähty.
Erätauolle mentiin 5-1 -lukemissa.
Viimeiseen erään tultaessa molempien joukkueiden otteista näkyi ottelun jo ratkenneen.
Laukauksia kuitenkin nähtiin sitäkin enemmän. Lähes puolet ottelun torjunnoista tehtiin viimeisessä erässä.
Rasmus Kulmala avitti narripaidan vaihtoaition puolelle.
Tapio Laakso loukkasi itseään maalinedustilanteessa.
Tero Koskiranta kavensi lukemia iskemällä vieraille toisen osuman minuutti ennen päätössummeria.
Markus Hännikäinen sai lopussa peliaikaa ja mahdollisuuden kypärätempun viimeistelemiseen siinä kuitenkaan onnistumatta.
Ottelun sankari pääsi huudattamaan fanikatsomoa ottelun päätyttyä.