RoKi ja Ketterä saavat nuorta voimaa hyökkäykseensä Liiga-seuroista

MESTIS / Uutinen
Joonas Lohisalo vahvistaa loppukauden RoKin hyökkäystä.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
SaiPaa edustaneet Rasmus Ruusunen ja Joonas Lohisalo sekä Lukon U20-joukkueessa pääosin kiekkoillut Miro Järvenpää siirtyvät loppukaudeksi Mestikseen.

SaiPa on vuokrannut Joonas Lohisalon ja Rasmus Ruususen loppukaudeksi Mestikseen. Lohisalo, 20, suuntaa RoKin riveihin, kun taas Ruususen, 20, tie vie Ketterän miehistöön. RoKi saa myös toisen hyökkääjävahvistuksen liigaseurasta, kun Miro Järvenpää siirtyy Lukosta loppukaudeksi Rovaniemelle.

Oululaislähtöinen Lohisalo pelasi jo alkusyksystä Mestistä Hermeksessä ennen Liigaan siirtymistään. Kokkolalaismiehistössä hän takoi 15 ottelussa tehot 5+8. Liigassa Lohisalo esiintyi 19 ottelussa ilman tehomerkintöjä.

Viime kaudella Liiga-debyyttinsä Lukossa tehnyt 20-vuotias Järvenpää on pelannut pääosin tällä kaudella Lukon U20-joukkueessa, jossa hän teki 41 ottelussa tehot 14+21. Kauteen on mahtunut myös neljä Mestis-ottelua TUTOn ja IPK:n miehistöissä tehoin 2+1.

− Hienoa, että saadaan nuori mies vielä RoKin kelkkaan loppukaudeksi. Kun tavoitteena on pitkä kevät, niin pelikuorma nousee melkoiseksi ja leveyttä tarvitaan. Lohisalo osoitti jo alkukaudesta olevansa kova mies tähän sarjaan, kommentoi RoKin päävalmentaja Sakari Salmela.

− Miro pelasi hyvät pelit Mestiksessä aikaisemmin tällä kaudella ja tuo leveyttä rosteriimme, Salmela jatkaa.

Ruusunen puolestaan pelasi Liigassa tällä kaudella 25 ottelua, joissa teki yhden maalin. Pelejä kertyi myös U20-sarjassa, jossa hän iski 26 ottelussa 30 tehopistettä. Mestis-kokemusta Ruususella on jo viime kaudelta, jolloin hän pelasi kaikkiaan 35 runkosarja- ja pudotuspeliottelua Kiekko-Espoon riveissä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle