Kokoaako Haukat tusinan täyteen?

MESTIS / Ennakko
Uudet miehet eivät auttaneet järvenpääläisiä edellisellä kierroksella TuToa vastaan, vaan joukkue otti yhdennetoista peräkkäisen tappionsa. Vastus ei kovinkaan paljon helpotu, kun vastassa on vieraskaukalossa Kokkolan Hermes.

Viime aikoina Järvenpään Haukat ovat olleet kovan myllerryksen kohteena. Uusina pelaajina joukkueeseen on liittynyt Mikko Juutilainen ja Teemu Kolehmainen. Lisäksi Riku Rahikainen palasi Haukka-paitaan. Uutena tuttavuutena valmentajapuolella on Jami Kauppi, jolla on kova homma, jotta Haukkojen kurssi kääntyisi.

Haukkojen kokoonpanosta sivussa on varmuudella Timo Suuronen, joka henkilökohtaisten syiden takia jättää tämän pelin väliin. Lisäksi Ville Raatikainen jättänee Kokkolan reissun väliin lievän aivotärähdyksen takia.

Haukkojen puolustusta on koeteltu kovalla kädellä, sillä koko alkukauden puolikuntoisena pelannut Tuomas Luotonen on päättänyt siirtyä sivuun, eikä näillä näkymin tule pelaamaan missään loppukaudella.

Kuten joukkueen tappioputki osoittaa, ei tilanne ole kovinkaan valoisa järvenpääläisryhmälle. Viime peli Kaupin alaisuudessa oli ihan lupaava ja jos sama pelihurmos säilyy voi Haukat yllättää ja tuoda pisteitä Kokkolasta.

Hermeksellä orastava voittoputki

Hermeksellä on viimeiset kotiottelut menneet hyvin, sillä voittoja on tullut sekä FPS:stä ja Kiekko-Vantaasta. Realistisesti ajateltuna pitäisi tästäkin pelistä tulla ilman muuta kotivoitto.

Hermeksen huolenaiheisiin kuuluvat joukkueen poissaolot. Jani Uski on olkapäävamman takia sivussa pitkään. Lisäksi puolustaja Sami Nummi on sivussa tästä ottelusta pelikiellon takia.

Edellinen kohtaaminen Haukkoja vastaan kauden alkupuolella oli kentällä Hermeksen hallintaa. Haukat pystyi kuitenkin osittain onnellakin nappaamaan kotivoiton numeroin 4-3. Tuon ottelun jälkeen Haukat ei ole saalistanut pistettäkään. Joko olisi aika?

» Lähetä palautetta toimitukselle