Ville Lajunen iloitsi voitosta ja toivoi Otto Rauhalalle pikaista paranemista

LIIGA / Haastattelu
Ville Lajusen nimiin merkittiin ottelun voittomaali.
Espoon perjantainen kiekkoilta viihdytti varmasti suurta osaa paikalla olleista yli 6 000 katsojasta. Kiekko-Espoon kapteeni Ville Lajunen oli monessa mukana, ja hän toivoo Tappara-kollegansa palaavan pian kehiin.

Kiekko-Espoo otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi hallitsevan mestarin Tapparan maalein 5−3. Viihdyttävässä ottelussa voittomaalin tehnyt Ville Lajunen ei lähtenyt arvioimaan voiton hienoutta pitkäsanaisesti.

− Hyvä voitto, tärkeät kolme pistettä meille.

Kiekko-Espoo joutui jo pelin toisella minuutilla tappioasemaan. Lajunen otti syyn takaiskusta itselleen, mutta näki sen jälkeen joukkueen pelanneen paremmin ja ansainneen voiton.

− Ihan minun maalihan se niiden ensimmäinen oli, oma äijä teki. Sen jälkeen pelattiin hyvä eka erä ja ansaittiin ne maalit, mitä siinä saatiin. Toisessa peli vähän heittelehti ja Tappara oli ehkä siinä parempi, mutta kolmannessa saatiin onneksi tarvittavat maalit, Lajunen kertasi pelin kulkua.

Ottelun yleisömäärä oli komea 6 126, ja tunnelmaa pitivät yllä molempien joukkueiden kannattajat. Lajunen ei lähtenyt vertailemaan tunnelmaa Blues-aikoina kokemaansa.

− Tänään oli hyvä meininki. On sellaista ollut aikaisemminkin, mutta oli paljon porukkaa ja varmasti he nauttivat pelistä, Lajunen uskoo.

Ottelun kolmannessa erässä Lajunen oli osallisena lyhyen ajan sisään kiekkoilun hienouksissa ja varjopuolissa. Espoolaisten pelatessa ylivoimaa ensimmäinen lämäri osui Tappara-kapteeni Otto Rauhalan kasvoihin, ja perään hän onnistui maalinteossa.

− Haluan sanoa, että toivottavasti Rauhalalla ei ole mitään pahempaa, ja hän paranee nopeasti. Ikävä kyllä show must go on, ja hyvä meidän kannalta, että saatiin maali.

Loppulukemat kirjattiin Espoossa lopulta 5−3. Kiekko-Espoon viides maali syntyi Tapparan sählätessä kiekon omiin hakiessaan kavennusta ilman maalivahtia. Lajunen ei muista hirveästi nähneensä vastaavia pitkällä urallaan.

Kiekko-Espoon matka jatkuu jo lauantaina, kun joukkueella on vieraspeli Kouvolassa. Lajunen ei missään nimessä lähde aliarvioimaan KooKoota sen jälkeen, kun Kiekko-Espoo on kolmen päivän sisällä voittanut kärkipäähän ennakoidut Kärpät ja Tapparan.

− Ei tässä voi liikaa juhlia, kun huomenna jatkuvat pelit. Kova joukkue KooKookin on. Nyt pitää syödä ja jumppailla ja olla sitten valmiina. Se on hyvä testi meille.

» Lähetä palautetta toimitukselle