KalPan naisille kolme puolustajien jatkosopimusta ja yksi uusi hyökkääjä

Auroraliiga / Uutinen
Kokenut Tanja Koljonen jatkaa KalPassa.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Kolme puolustajaa jatkaa KalPa-paidassa. Hyökkääjä Jessica Pappinen nousee liigaympyröihin kuopiolaisten akatemiaryhmästä.

KalPan naiset tiedotti tehneensä jatkosopimukset puolustajien Tanja Koljosen, Mirka Kiven ja Mimmi Keinosen kanssa. Lisäksi hyökkääjä Jessica Pappinen liittyy kuopiolaisten liigajoukkueeseen akatemiaryhmän puolelta. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Kokenut 28-vuotias Koljonen aloittaa viidennen peräkkäisen kautensa KalPassa. Hän on naisten liigaurallaan edustanut myös JYPiä ja Ilvestä. Viime kaudella joukkueensa kapteenistoon kuulunut Koljonen teki 32 runkosarjaottelussa tehot 6+8=14. Seitsemän pudotuspeliottelua sujui pisteittä.

− Hyvillä fiiliksillä jatkan pelejä tutussa seurassa ja innolla odotan kauden alkua uudistuneen joukkueen kanssa. Ei muuta kun kovaa ajoa, Koljonen riemuitsi tiedotteessa.

Kivi, 21, on kiekkoillut KalPa-organisaatiossa koko 2020-luvun. Kamppailuita on kertynyt liigaryhmän lisäksi akatemian puolelta Naisten Mestiksestä. Kivi ei tehnyt viime kaudella tehopistietä Naisten Liigassa, mutta kuului joukkueen runkopuolustajiin.

Niin ikään 20-vuotias Keinonen on pitkän linjan kalpalainen. Hänen kokemuksensa painottuu akatemiapeleihin. Viime kaudella Keinonen teki 28 Naisten Liigan runkosarjaottelussa tehot 0+3. Lisäksi hän syötti kahdeksassa pudotuspelikamppailussa yhden osuman.

17-vuotias Pappinen liittyi KalPan akatemiaryhmään viime kaudella ja teki Naisten Mestiksen runkosarjassa 27 ottelussa komeat tehot 14+19=33. Nyt hän pääsee näyttämään kyntensä liigajäillä ja on KalPan tiedotteen mukaan siitä innoissaan.

KalPan viime Naisten Liiga -kausi päättyi mitalijuhliin, kun se kaatoi HPK:n pronssiottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle