RoKin naisille neljä uutta sopimusta

Auroraliiga / Uutinen
Oona Koski jatkaa RoKissa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Rovaniemeläiset solmivat kolme jatkosopimusta ja yhden sopimuksen uuden liigapelaajan kanssa.

RoKin naisten liigajoukkue solmi jatkosopimukset puolustajien Oona Kosken ja Emma Salpakarin sekä hyökkääjä Viivi Hihnalan kanssa. Lisäksi rovaniemeläiset solmivat ensi kauden sopimuksen hyökkääjä Iida Tokolan kanssa.

18-vuotias Koski aloittaa kolmannen kautensa RoKissa, jonne hän tuli aikanaan Kärppien akatemiasta. Sportista tullut 24-vuotias Salpakari aloittaa toisen RoKi-kautensa.

− Oonalla on edellytykset kehittyä luotettavaksi puolustajaksi Liigassa ja odotan hänen ottavan askelia sen saavuttamiseksi tulevan kauden aikana, päävalmentaja Teemu Koivula sanoo tiedotteessa.

Salpakarin sopimusta Koivula kuvailee loistavaksi jatkosopimukseksi takalinjoille.

− "Salpa" on kivenkova joukkuepelaaja ja antaa kentällä kaiken joukkueelle, päävalmentaja toteaa.

Hyökkääjistä Koivula kuvailee Hihnalaa, 16, nopeaksi laitahyökkääjäksi, jolta hän odottaa seuraavia askelia liigapelaajan uralla. Uusi tulokas Tokola, 16, saa luotsilta seuraavanlaisen luonnehdinnan:

− Iida on loistava nuori vahvistus jo valmiiksi nuoreen joukkueeseen ja on asettunut hyvin mukaan porukkaan. Uskon, että kovalla työllä edelliskauden tehot siirtyvät myös tulevaiuudessa liigakentille.

Tokola iski viime kaudella TeKin paidassa naisten Mestis-karsinnoissa 15 ottelussa tehot 7+4=11 ja naisten Suomi-sarjassa kahdeksassa pelissä tehot 3+8=11.

» Lähetä palautetta toimitukselle