Sankka sumu toi haasteen Kiekko-Espoon kotiavaukseen − Pelaajat määrättiin luistelemaan kenttää ympäri

LIIGA / Uutinen
Kiekko-Espoon maalivahti Petteri Rimpinen antautui kertaalleen sumuisen Metro Areenan avauserässä. Arkistokuva.
Kiekko-Espoon ja HIFK:n välinen perjantain Liiga-kierroksen kruunannut ottelu alkoi haasteiden sävyttämänä, kun Espoon Metro Areenalla leijunut sumu vaikeutti pelaamista ja hidasti ottelutapahtuman etenemistä.

Perjantain Liiga-kierroksen pääottelu, tuntia muita myöhemmin startannut Kiekko-Espoon ja HIFK:n välinen kamppailu alkoi olosuhteiden tuomien haasteiden sävyttämänä. Kentällä leijunut sankka sumu vaikeutti peliä niin, että tuomaristo määräsi jo muutaman minuutin pelin jälkeen ottelun hetkeksi tauolle.

Pelaajatkin ehtivät vaatimaan toimenpiteitä sumua varten. Muun muassa HIFK:n maalivahti Roope Taponen viittilöi tuomareiden suuntaan vaatien toimia. Sumun hälventämiseksi tuomaristo määräsi kummankin joukkueen pelaajat hetkeksi luistelemaan kenttää ympäri, jotta areenan ilma alkaisi liikkumaan.

Toimenpide tehosi, ja sumu hälveni nopeasti. Avauserän edetessä sumu sankkeni uudelleen, ja sama toimenpide tehtiin toistamiseen.

Itse ottelun kotijoukkue aloitti vahvasti. Avauserä päättyi kuitenkin vieraiden 0-1 -johtoasemassa, kun Leo Komarov laukoi maalin edessä pomppineen irtokiekon Petteri Rimpisen selän taakse.

Tunnelmia sumuiselta Metro Areenalta voit seurata Jatkoajan Instagramin ja Facebookin tarinat -osioista.