Toivonen, Pekkala ja Lampinen tekivät naisten liigasopimukset Kärppiin

Naisten Liiga / Uutinen
Elisa Pekkala on tuttu näky RoKi-paidasta.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Elisa Pekkala, Essi Toivonen ja Martta Lampinen pelaavat ensi kaudella Naisten Liigaa kärppänutussa.

Kärppien naisten liigajoukkue tiedotti tiistaina, että Elisa Pekkala, Essi Toivonen ja Martta Lampinen pelaavat ensi kaudella pääsarjaa sen riveissä. Pekkala pelasi viime kaudella oululaisten akatemiaryhmässä, Toivonen HPK:n akatemiassa ja Lampinen Kärppien U15-joukkueeessa.

Pekkalalla, 24, on pitkä tausta RoKin riveistä, sillä hän edusti rovaniemeläisiä kausilla 2013−21. Hän on pelannut Naisten Mestiksessä useamman yli piste per peli -kauden. Vuosina 2021−23 hän ei pelannut lätkää huipputasolla lainkaan. Viime kaudella hyökkääjä oli Kärppien akatemiajoukkueen kapteeni ja teki 22 ottelussa 4+7=11 tehopistettä.

Pitkään Kärppien akatemiajoukkueessa pelannut Toivonen, 18, käväisi viime kaudella HPK:n akatemiajoukkueessa, jossa puolustaja teki 25 kamppailussa 3+9=12 pistettä. Kyseessä oli hänen uransa tehokkain kausi pisteissä mitattuna.

Vasta 15-vuotias Lampinen pelasi Kärppien tiedotteen mukaan viime kaudella seuran U15-joukkueessa. EliteProspects-palvelun mukaan hän piipahti myös kahden ottelun ajan Kärppien akatemiajoukkueessa Naisten Mestiksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle