Antti Raanta jatkaa uraansa sveitsiläisessä CHL-mestarissa

Muut Sarjat / Uutinen
Antti Raannan seuraava osoite on Sveitsissä.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Maalivahti Antti Raanta on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Genève-Servette HC:n kanssa.

Genève-Servette HC ilmoitti maanantaina hankkineensa Antti Raannan kauden 2024–25 loppuun yltävällä sopimuksella. 35-vuotias Raanta kertoi aiemmin syyskuussa, ettei aio enää tavoitella pelipaikkaa NHL:stä.

Genève-Servette menetti maalivahtinsa Gauthier Descloux'n toistaiseksi sairastuvalle, joten korvaajalle oli tarvetta. Raannan kanssa peliajasta tolppien välissä kilpailee Sveitsin maajoukkuettakin edustanut Robert Mayer.

NHL-uransa aikana loukkaantumisista kärsinyt Raanta pelasi Chicago Blackhawksissa, New York Rangersissa, Arizona Coyotesissa ja Carolina Hurricanesissa yhteensä 277 runkosarjaottelua ja 24 pudotuspeliä.

Genève-Servette voitti toissa kaudella Sveitsin mestaruuden ja viime keväänä Champions Hockey Leaguen. Kotimaan sarjassa viime kausi sujui huonommin ja tuloksena oli putoaminen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Raanta ei joudu uudessa seurassaan pitämään sinivalkoista mainetta yllä yksin, sillä myös Markus Granlund, Teemu Hartikainen, Sakari Manninen ja Sami Vatanen pelaavat joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle