Pistepörssin kärkimies Jori Lehterälle kaksivuotinen jatkosopimus – "Hän haluaa olla mukana HIFK:n uudessa tulemisessa"

LIIGA / Uutinen
Helsinkiläisten kultakypärä muodostaa vahvan ketjun Iiro Pakarisen sekä Kristian Vesalaisen kanssa.
HIFK solmi Jori Lehterän kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Maalivahti Niko Hovinen paljasti tähtihyökkääjän tulevaisuuden suunnitelmat radiossa maanantai-aamuna.

Helsingin IFK on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jori Lehterän kanssa, vahvistaa seura tiedotteessaan.

Tuore jatkosopimus pitää Lehterän, 36, HIFK-paidassa aina kevääseen 2027 asti.

− Kaikki näkevät minkälaisessa iskussa Jori on tällä hetkellä. Hän toimii joukkueen pelillisenä liiderinä, mutta vähintään yhtä iso arvo on hänen johtajuudellaan pukuhuoneessa, seuran urheilujohtaja Janne Pesonen kertoi tiedotteessa.

Tieto Lehterän jatkosopimuksesta paljastui jo maanantaiaamuna ennen seuran tiedotetta, kun helsinkiläisten maalivahti Niko Hovinen kertoi uutisen Radio Rockin aamuohjelmassa.

Kokeneen keskushyökkääjän alkukausi on ollut erinomainen, sillä 13 runkosarjaottelussa Liigan pistepörssin kärkinimi on iskenyt kolme maalia ja yhteensä 23 tehopistettä. Lehterä johtaa HIFK:n huippuvireistä ykkösketjua Kristian Vesalaisen ja Iiro Pakarisen välissä.

− Ansioluettelo puhuu puolestaan. Olen todella onnellinen siitä, että Jori itse halusi jäädä meille. Hän haluaa olla mukana HIFK:n uudessa tulemisessa, mutta ennen kaikkea hän haluaa voittaa, lisäsi Pesonen.

Taitavana keskushyökkääjänä tunnettu Lehterä on pelannut uransa aikana 307 NHL-ottelua. Hän juhli Tapparan kanssa Suomen mestaruutta keväällä 2023.

Liigan sarjataulukon kärkipaikalla majailevan HIFK:n kausi jatkuu keskiviikkona, kun punapaidat kohtaavat Helsingissä Turun Palloseuran.

» Lähetä palautetta toimitukselle