Toskala ja Järventie Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves kertoi torstaina tehneensä sopimukset puolustaja Martti Järventien ja maalivahti Vesa Toskalan kanssa.

HIFK:ssa kaksi viime kautta puolustanut Martti Järventie siirtyy Tampereelle neljän vuoden sopimuksella.


Vesa Toskala palaa Ilvekseen.

35-vuotias Järventie voitti päättyneellä kaudella Suomen mestaruuden ja teki 14 pudotuspeliottelussa tehot 1+6=7. Runkosarjassa Järventie teki 34 (8+26) tehopistettä 58 ottelussa.

Tampereelta lähtöisin oleva puolustaja on pitkällä urallaan pelannut SM-liigaa Ilveksen, Jokereiden, Kärppien, TPS:n ja HIFK:n riveissä yhteensä 660 ottelua.

Ilves-kasvatti Vesa Toskala teki seuran kanssa yhden vuoden sopimuksen. 34-vuotias veskari pelasi kaudella 2010–2011 Elitserienin AIK:n riveissä kahdessa ottelussa.

Ennen Ruotsin-pestiään Toskala pelasi yhdeksän kautta Pohjois-Amerikassa lukuun ottamatta Ilveksessä vietettyä työsulkukautta 2004–2005.

– Joukkueemme on nyt valmis. Puolustuksemme on SM-liigassa erittäin kilpailukykyinen. Järventien liikkuvuus ja taito antavat mahdollisuuden monipuolistaa peliämme. Toskala puolestaan on erittäin motivoitunut ja lähtee innolla ensi kauteen, Ilveksen urheilujohtaja Seppo Hiitelä kertoo seuran verkkosivuilla.

– Kun näiden pelaajien saaminen tuli mahdolliseksi, niin teimme valmennusjohdon kanssa päätöksen, että panostamme tasokkaaseen puolustukseen, koska tiedämme, mitä saamme, Hiitelä lisää.

Järventien ja Toskalan sopimusten myötä Ilveksellä on sopimus neljän maalivahdin, yhdentoista puolustajan ja 17 hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle