Ojaselle ja Barkoville jatkoa, Uhlbäck kuukauden sivussa

LIIGA / Uutinen
Tappara on julkistanut kahden vuoden jatkosopimukset pitkäaikaisten luottosenttereidensä Janne Ojasen ja Aleksander Barkovin kanssa. Laituri Jaakko Uhlbäck sen sijaan joutuu kuukauden kestävälle huilille.

Tämän kauden hulppeilla tehoilla pelannut Janne Ojanen on ollut joukkueen ehdotonta eliittiä vuosikaudet ja nyt hän luotsaa joukkuettaan kapteenina SM-liigan kärjessä. Olympiavalinnoista sivuutettu Ojanen on äitynyt huippuiskuun viime kierroksilla ja kyseenalaistanut Hannu Aravirran sentterivalinnat. Aravirta valitsi SM-liigan keskushyökkääjistä kisoihin Ilveksen Raimo Helmisen ja Jokereiden Antti Aallon.

Myös Aleksander Barkov on vanhoja kirvesrintoja ja hän on viihtynyt Tampereella aina vuodesta 1994 asti. "Sasha" ei nopeudellaan häikäise, mutta korvaa nopeuden taitavilla käsillä ja isolla koollaan. Stanley Cup-voittaja Ville Nieminen on sanonut Barkovista näin: "Barkov opetti minut pelaamaan jääkiekkoa". Venäläissentterin sopimus on mallia 1+1.

Jobinpostia Tampereelle tuo Jaakko Uhlbäckin rannevamma, joka pitää miehen sivussa peleistä kuukauden päivät. Olympiatauon ansiosta Uhlbäck ei pitkän poissaoloajan takia joudu kuitenkaan missaamaan kuin puolisen tusinaa ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle