Potvin tällä kertaa Los Angelesiin

NHL / Uutinen
Vancouver Canucksin hankittua Dan Cloutierin Tampasta, jäi Felix Potvin jolle kausi ei ole ollut paras mahdollinen jälleen statistin rooliin. Los Angeles Kings kuitenkin hankki miehen Vancouverista.

Potvin aloitti kauden Vancouverissa, jossa pelit eivät kuitenkaan kovin hyvin kulkeneet ja toinen maalivahti Bob Essensa sai vastuuta enemmän kuin oltiin odotettu. Vähitellen alkoi liikkumaan huhuja Canucksin uudesta maalivahdista, joka sitten olikin odotetusti Cloutier Tampasta. Potvinille ei enää löytynyt roolia seurassa. Brian Burke antoi Potvinille kaksi vaihtoehtoa, joko mennä farmiin kahdeksi viikoksi tai suoraan waiwer-listalle josta hänet voi poimia mikä seura tahansa. "The Cat" laitettiin sitten waiweriin.

Eilen mies kuitenkin treidattiin Los Angelesin toimesta. Vaihto korvaus määritellään tulevaisuudessa, todennäköisesti se on varausoikeus. Potvinin hankinnan jälkeen Kingsillä on maalivahteina hänen lisäkseen myös Jamie Storr, Steve Passmore sekä Stephane Fiset. Odotettavissa onkin maalivahti kauppoja myös Kingsin toimesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle