IL: Joonas Rask sai HIFK:lta varoituksen häiriköinnistään – ohjataan ammattiavun piiriin

LIIGA / Uutinen
Joonas Rask häiriköi hääseuruetta.
Yökerhossa hääseuruetta häiriköinyt Joonas Rask on saanut HIFK:lta varoituksen. Lisäksi Rask osallistuu päihteisiin, alkoholiin ja paineiden purkamiseen liittyvään tukiohjelmaan.

HIFK:n toimitusjohtaja Alexander Sneen kertoi Joonas Raskiin kohdistetuista toimenpiteistä Iltalehdelle.

– Rask on saanut meiltä varoituksen, eli tilanteen pitää muuttua tai muuten se voi vaikuttaa tulevaisuuteen pelin näkökulmasta, Sneen kertoo lehden verkkosivuilla.

– Olemme yhdessä sopineet myös avusta, ja ensimmäiset palaverit siihen liittyen on varattu jo tälle viikolle, Sneen jatkaa.

Pelaamista avun hakeminen ei näillä näkymin estä.

– Ainakaan tällä hetkellä häntä ei ole poistettu joukkueesta. Mutta se edellyttää, että hän aloittaa tällaisen sivuohjelman, jossa hän saa tukea ja apua. Kunhan sen pystyy tekemään niin, että se ei haittaa pelaamista – niin kuin ei pitäisi haitata – niin siinähän on hyvä purkautua urheilun muodossa, Sneen sanoo.

Rask häiriköi viikonloppuna hääseuruetta helsinkiläisessä yökerhossa. Tapaus tuli ilmi, kun sulhanen kertoi siitä Facebookissa. Sulhasen mukaan Rask oli ottanut kiinni morsiamen hiuksista, painanut tämän päätä alas ja haukkunut tätä "suihinottokoneeksi".

Sneen kertoo seuran ja pelaajan olleen yhteydessä hääpariin.

– Rask on nyt puhunut ja myös minä henkilökohtaisesti hääparin kanssa. Heidän mielestään se ei ollut pelkästään ookoo vaan erittäin hyvä keskustelu, ja he ovat sopineet kaiken sen puolesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle