Jesse Pulkkinen koko kauden kestävällä lainalla Jyväskylään – ”Tulosta pystyy vielä parantamaan”

LIIGA / Uutinen
19-vuotias Pulkkinen teki viime kaudella läpimurron Liigassa.
New York Islanders lainaa Jesse Pulkkisen JYPiin tämän kauden ajaksi.

Puolustaja Jesse Pulkkinen pelaa kauden 2024–25 lainasopimuksella JYPissä. Seura tiedotti torstaina sopineensa lainasta Pulkkisen sopimusseura New York Islandersin kanssa.

19-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella JYPin edustusjoukkueen matkassa 29 ottelua tehopistein 2+6, jonka lisäksi hän tahkosi 16 ottelua U20-joukkueessa tehden 15 maalia ja 23 syöttöpistettä. Kauden loppua kohti hänen roolinsa edustusjoukkueessa kasvoi.

– Tietenkin meille erinomainen asia, että saatiin Islandersin kanssa lainasopimus aikaiseksi. Jesse oli jo viime kauden lopulla isossa roolissa JYPin puolustuksessa ja mahdollisuus samanlaiseen rooliin on totta kai myös tällä kaudella, JYPin urheilutoimenjohtaja Simo Mälkiä kommentoi.

Pulkkisen hyvät otteet Liigassa palkittiin viime kesän varaustilaisuudessa, kun Islanders varasi hänet toisella kierroksella, hänen ollessa koko tilaisuuden 54. pelaaja. Tällä hetkellä puolustaja kuntouttaa alavartalovammaansa, ja hänen paluuennusteensa kokoonpanoon on 4-5 viikkoa.

– Koko ajan oli halu pelata täällä Keski-Suomessa vielä vuosi, joten senkin puolesta olen erittäin positiivisilla fiiliksillä. Joukkue on pelannut mielestäni hyvin, mutta tulosta pystyy vielä parantamaan ja uskon että pystyn tässä auttamaan joukkuetta, niin puolustuspelaamisessa, kuin kiekollisena puolustajana, Pulkkinen kertoo tiedotteella.

» Lähetä palautetta toimitukselle