New York Islandersin sopimuspelaaja Jesse Pulkkinen palasi tositoimiin Liigassa – "Alussa oli vähän hakemista, mutta lopussa peli kulki"

LIIGA / Haastattelu
Jesse Pulkkinen on New York Islandersin varaus kesältä 2024.
JYP kärsi kirvelevän 5–6-tappion HIFK:lle perjantai-illan kamppailussa. JYPin riveissä nähtiin myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella Laukaan Kiekko-Poikien kasvatti Jesse Pulkkinen. Pulkkinen on New York Islandersin sopimuspelaaja, joka pelaa tällä kaudella JYPissä lainasopimuksella.

New York Islandersin sopimuspelaaja ja viime kaudella kansan tietoisuuteen noussut Jesse Pulkkinen palasi tänään tositoimiin, kun JYP koki niukan 5–6-tappion HIFK:lle. Järkälemäinen taituri summasi pelin seuraavasti:

– Tietenkin häviö harmittaa, mutta tehtiin toisessa erässä hyvä nousu ja siitä saatiin paljon energiaa, mutta häviö on häviö ja huomenna jatkuu.

Pulkkisen alkukausi on mennyt sivu suun loukkaantumisen vuoksi. Kauden avausottelussaan hän merkkautti yhdeksän minuuttia jääaikaa.

–Alkuun oli vähän hakemista, mutta loppua kohti ihan hyvin oli jo pelissä sisällä, Pulkkinen summasi.

New York Islanders varasi puolustajan toisella kierroksella viime kesän NHL-varaustilaisuudessa. Puolustaja kävi myös Islandersin harjoitusleirillä. 

– Olihan New Yorkissa vähän paremmat olosuhteet kuin täällä ja oli muutenkin hieno kokemus. Sain sieltä paljon oppia tulevaan.

JYP matkustaa lauantaina viikon kolmanteen otteluun haastamaan Lahden Pelicansin. Puolustaja lähtee peliin hyvällä itseluottamuksella.

– Huomenna katsotaan vähän videoita tämän päivän pelistä, mutta lähdetään toteuttamaan sitä omaa peliä, Pulkkinen linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle