Koeajat toivat tulosta Mestis-konkareille − Koivusaari ja Piipponen jatkavat Kiekko-Espoossa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Joni Piipponen sai ensimmäisen Liiga-sopimuksensa 30-vuotiaana.
Kiekko-Espoon viime kauden Mestis-ryhmään kuuluneet ja Liiga-kauden alla koeajalla pelipaikkaa hakeneet hyökkääjät Joni Piipponen ja Juho Koivusaari onnistuivat tavoitteessaan ja jatkavat espoolaisjoukkueen riveissä.

30-vuotiaalla Joni Piipposella on takanaan jo yhdeksän Mestis-kautta. Kiekko-Espoon lisäksi Hokkia, KeuPa HT:tä ja Kiekko-Vantaata edustanut pelaaja on pelannut Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 304 ottelua tehden 219 tehopistettä.

Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt ja vain kahdeksan runkosarjaottelua pelannut 26-vuotias Juho Koivusaari on pelannut Mestistä viidellä kaudella 123 ottelua. Kiekko-Espoon lisäksi hän on edustanut KeuPa HT:tä. Koivusaaren tilillä on aiemmin kolme ottelua Liigassa, kun hän kävi paikkaamassa loukkaantuneita ja sairastuneita JYPissä yhden ja Tapparassa kahden ottelun ajan.

Kiekko-Espoo tiedotti myös, että harjoituskaudella ringissä ollut Jaakko Heikkinen siirtyy takaisin Mestikseen ja edustaa alkavalla kaudella Jokereita. Kolmella Mestis-kaudella Heikkinen on tehnyt 116 tehopistettä 115 ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle