Justin Morrison Lukkoon

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko täydentää rivejään Justin Morrisonilla. Lukon riveihin tuli tilaa uudelle ulkomaalaiselle, sillä Doug O'Brienin ei odoteta enää pelaavan tällä kaudella.

Justin Morrison on Lukon mukana jo lauantaina, kun kettupaidat kohtaavat Porin Ässät. Ennen pelaamista hyökkääjän on kuitenkin läpäistävä lääkärintarkastus.

Yhdysvaltalainen hyökkääjä aloitti kauden TPS:ssä lainapestillä ruotsalaisesta Frölunda Indiansista. Hänen uransa Turussa jäi kuitenkin torsoksi, sillä mies loukkasi itsensä ja ehti pelata SM-liigassa ainoastaan kaksi ottelua. Sen lisäksi hän on pelaillut tällä kaudella yhdeksän peliä.

Kuntoutumisensa jälkeen Morrison haki pelintuntumaa Sveitsin Rapperswil-Jonasiin, mutta lopulta hän palasi Ruotsiin. Frölundalla ei kuitenkaan ollut hyökkääjälle käyttöä ja näin matka jatkui Raumalle.

Puolustaja Doug O'Brien polvivamma on osoittaunut niin pahaksi, että hän ei pysty pelaamaan kuukausiin. Mies ehti pelata Lukon paidassa tällä kaudella 39 ottelua, joissa hän teki pisteet 5+4=9.

» Lähetä palautetta toimitukselle