Jääkiekkosivusto kunnioitti Johnny Gaudreaun muistoa hienolla tavalla

NHL / Uutinen
Johnny Gaudreau kantoi Blue Jacketsissa numeroa 13.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Muun muassa NHL-joukkueiden kokoonpanoista ajantaisaista uutisointia ja tietoa tarjoava DailyFaceOff-sivusto kunnioitti torstaina kuolleen Johnny Gaudreaun muistoa hienolla tavalla Columbus Blue Jacketsin kokoonpano-osiossaan.

Pohjoisamerikkalainen jääkiekkoon erikoistunut, ajantasaista kokoonpanotietoa NHL-joukkueista tarjoava sivusto DailyFaceOff kunnioitti liikenneonnettomuudessa kuolleen huippupelaajan Johnny Gaudreaun muistoa hienolla tavalla.

Gaudreau oli menehtyessään Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja ja hänen oli määrä edustaa ohiolaisjoukkuetta tavalliseen tapaan ensi kaudella. Toisin kuitenkin kävi, ja hänen elämänsä päättyi 31-vuotiaana. Samassa tilanteessa menehtyi hänen veljensä Matthew Gaudreau.

DailyFaceOff muutti perjantaina sivustonsa Blue Jacketsin kokoonpanoa käsittelevän osion jokaisen pelaajan kantamaan yhdysvaltalaispelaajan nimeä ja pelinumeroa 13. Näin Blue Jacketsin kokoonpanonäkymässä oli 12 "hyökkääjä-Gaudreauta", kuusi "puolustaja-Gaudreauta" ja kaksi "maalivahti-Gaudreauta". Myös sinitakkien erikoistilannekoostumuksissa jokaista pelipaikkaa pelasi tuttu peluri.

» Lähetä palautetta toimitukselle