Panu Mieho palaa Ruotsista HIFK:n hyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Mieho on pelannut Liigaa viimeksi Ilveksessä kaudella 2022–23.
Viime kauden SHL:ssä pelannut Panu Mieho palaa Liigaan. Hyökkääjä on tehnyt sopimuksen HIFK:n kanssa.

Panu Mieho liittyy HIFK:n miehistöön kaksivuotisella sopimuksella. HIFK:n junioripolun läpi käynyt hyökkääjä edusti helsinkiläisseuraa viimeksi kaudella 2017-18, jolloin teki 31 ottelussa tehot 2+2. HIFK tiedotti sopimuksesta Bättre Folk-palvelussaan.

– Kyllä sellainen pienen pojan into tuli heti, kun diili varmistui ja ymmärsi, että palaa Stadiin, mistä on kotoisin ja lätkäura on lähtenyt liikkeelle. Oli jopa snadisti tunteikas olo, kun sai tietää, että palaa kotiin, Mieho kommentoi.

Viimeiset puolitoista kautta 29-vuotias Mieho pelasi SHL:ää Timråssa. Menneellä kaudella hyökkääjä viimeisteli 49 ottelussa viisi maalia ja antoi kolme maalisyöttöä. Pudotuspeleissä Mieho esiintyi kahdessa ottelussa ilman tehopisteitä.

Liigassa Mieho on kiekkoillut myös KooKoon ja Ilveksen riveissä. Sekä keskellä että laidassa pelaamaan pystyvällä Mieholla on Liiga-pelejä pelattuna kaikkiaan 310. 

– Panu on monipuolinen ja luotettava pelaaja. Hän tuo meille hyökkäykseen lisää vaihtoehtoja ja syvyyttä. Mieho on erittäin pidetty pelikaveri ja tuo luonnetta ja kilpailua pelipaikoista joukkueeseen. Panulla oli myös erittäin kova halu tulla takaisin HIFK:hon, mikä on aina erinomainen lähtökohta yhteiseen matkaan, totesi HIFK:n urheilujohtaja Janne Pesonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle