Vegas Golden Knights varasi kohulupaus Trevor Connellyn ensimmäisellä kierroksella

NHL / Uutinen
Connelly on aiheuttanut suurta kohua niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.
Kuva © Tiia Mahkonen
Varaustilaisuutta isännöivä Vegas Golden Knights varasi yhdysvaltalaisen Trevor Connellyn ensimmäisen kierroksen 19. varausvuorolla. Connellyllä on paljon historiaa kohutapauksista niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin.

Vegas Golden Knights varasi isännöimänsä varaustilaisuuden ensmmäisellä kierroksella kohulupaus Trevor Connellyn. Yhdysvaltalainen laituri on herättänyt paljon huomiota jo vuosien ajan jään ulkopuolisten selkkausten seurauksena.

16-vuotiaana Connelly postasi sosiaalisen median palvelu Snapchatiin kuvan joukkuekaveristaan, joka oli tehnyt rakennuspalikoista lattialle hakaristin. Connelly lisäsi kuvaan suomennetun saatesanan "luomuksia".

Vuotta aiemmin, syksyllä 2021 Connelly oli rasismikohun keskellä, kun hänen väitettiin kohdistaneen rasistisen herjan vastustajan pelaajaa kohden. Alunperin Connellylle langetettiin pelikielto, joka myöhemmin kumottiin todisteiden puuttuessa.

Connellyn kohutapauksista tuoreimmassa muistissa on alle 18-vuotiaiden MM-finaalissa nähty tilanne, kun Connelly taklasi päätöserässä Kanadan pelaajaa selkään ulosajon arvoisesti. Kanada kiri viiden minuutin ylivoimalla ottelussa rinnalle ja ohi voittaen lopulta maailmanmestaruuden.

USHL:ssä Connelly merkkautti hurjat pisteet varauskaudella. Jenkkilaituri merkkautti 52 otteluun tehopisteet 31+47.

Golden Knights on kaupannut seurahistoriansa jokaisen ensimmäisen kierroksen varauksen vuodesta 2017 alkaen.

» Lähetä palautetta toimitukselle