Naisten Liiga jatkuu ensi kaudella Rovaniemellä ja Vaasassa

Auroraliiga / Uutinen
Liiganousija RoKi säilytti paikkansa Naisten Liigassa kaudelle 2021-2022.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Naisten Liigaan kaudelle 2021-2022 jatkavat karsintasarjasta RoKi sekä Sport. Sunnuntaina sarja pistetään lopullisesti pakettiin, mutta jäljellä olevat ottelut eivät muuta tilannetta enää suuntaan tai toiseen.

Karsintasarjassa käytiin kiivas kamppailu toisesta paikasta Naisten Liigaan kaudelle 2021-2022. RoKi oli varmistanut oman paikkansa käytännössä jo alemmassa jatkosarjassa. Karsintasarjassa vaadittiin yksi kolmen pisteen voitto ja se tuli sarjan ensimmäisessä ottelussa jyväskyläläisiä vastaan.  

Toisesta paikasta kamppailtiin viimeisiin otteluihin asti Sportin ja Lukon välillä. Eroa joukkueiden välillä oli viisi pistettä ennen kahta viimeistä kamppailua. Lukon olisi täytynyt saada RoKia vastaan vähintään kahden pisteen voitto, jotta mahdollisuudet olisivat pysyneet hengissä viimeiseen otteluun.

Lukko hävisi ottelun rovaniemeläisiä vastaan 5–6 ja tappio varmisti sen, että Naisten Liiga loppuu Raumalla toistaiseksi.

Lukon tappio takasi myös sen, että Vaasan Sport aloittaa syksyllä neljännen kautensa putkeen Naisten Liigassa. Jäljellä olevaan karsintasarjan viimeiseen otteluun vaasalaiset saavat lähteä ilman paineita ja voivat vain nauttia kauden 2020-2021 viimeisestä ottelusta. 

Lukko ja JYP aloittavat seuraavan kautensa Naisten Mestiksen karsinnoista. 

Juttua muokattu 20.3.2021 klo 15.04: korjattu Lukon ja RoKin välisen ottelun lopputulos.

» Lähetä palautetta toimitukselle