Panthers otti kolmannen kiinnityksen kohti Stanley Cup -finaalia, Anton Lundellille maali

Finaalipaikka häämöttää Panthersille. Arkistokuva.
Panthers otti kolmannen voittonsa itäisen konferenssin ottelusarjassa. Panthersin toisen maalin juonivat kolmosketjun suomalaiset Anton Lundell ja Eetu Luostarinen.

Florida Panthers haki vierasvoiton New York Rangerista itäisen konferenssin viidennessä ottelussa. Panthers johtaa sarjaa otteluvoitoin 3–2.

Chris Kreider ja Gustav Forsling onnistuivat maalinteossa ottelun toisessa erässä, ja kolmannen erän puolivälissä Anton Lundellin rannelaukaus mursi pattitilanteen.  Syöttöpisteen merkkautti vastahyökkäyksen käynnistänyt Eetu Luostarinen.

Sam Bennett viimeisteli tyhjiin pari minuuttia ennen loppua ja Alexis Lafrenière ehti vielä kaventaa viimeisellä minuutilla loppunumeroiksi 3–2.

Panthers on nyt yhden voiton päässä toisista peräkkäisistä Stanley Cup -finaaleista. Sarjan kuudes ottelu pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.