Petmanin veljekset jatkavat koko kauden yhdessä – myös Klintrupille jatkoa SaiPassa

LIIGA / Uutinen
Nuoremman Petmanin otteet vakuuttivat SaiPan johdon harjoitusotteluissa.
Kuva © Tiia Mahkonen
SaiPa kertoo käyttäneensä Mikko Petmanin vuokrasopimuksen loppukauden option. Petmanin tapaan harjoituskaudella joukkueessa pelannut Eero Klintrup on solminut seuran kanssa sopimuksen.

SaiPa tiedottaa solmineensa vuoden mittaiset sopimukset Mikko Petmanin ja Eero Klintrupin kanssa.

Molemmat hyökkääjät kuuluivat jo aiemmin harjoituskaudella joukkueen vahvuuteen. Petman pelasi SaiPassa elokuun mittaisella koeajalla, kun taas Klintrup oli seuran mukana Imatran Ketterän sopimuspelaajana.

– Eeron tavoin Mikko on ollut lunastamassa paikkaansa joukkueessa loppukesän harjoituksissa ja kauden ensimmäisissä harjoitusotteluissa. Samalla seurasimme läpi kesän yhdessä, miten toipuminen viime kaudella vaivanneista loukkaantumista etenee. Nyt on hienoa todeta, että Mikko kuntoutunut ja saadaan oma kasvatti jatkamaan SaiPa-paidassa tuleva kausi, kertoo SaiPan urheilujohtaja Harri Aho Petmanin fyysisestä voinnista.

Petman pelaa SaiPassa vuokrasopimuksella JYPistä, jonne hyökkääjä oli solminut aiemmin kevääseen 2025 asti ulottuvan sopimuksen. JYPissä 23-vuotias Petman pelasi viime kaudella 53 ottelua tehoin 5+3. SaiPan kapteenina tulevalla kaudella toimii seuran entinen kultakypärä Ville Petman, joka on tänään sopimuksen tehneen Petmanin isoveli.

– Kuten toukokuussa kerroimme, Eeron ja Imatran Ketterän kanssa tehtiin kuluvalle kesälle yhteinen suunnitelma, jota lähdimme toteuttamaan, kun hän tuoreena Imatran Ketterän sopimuspelaajana liittyi SaiPan kesärinkiin. Tarjosimme Eerolle mahdollisuuden näyttää kykynsä SaiPan kesätreeniryhmässä, ja hän on ollut lupaavin ottein mukana myös harjoitusjakson alkupään ottelut, Aho kuvailee Klintrupin sopimusprosessia.

21-vuotias Oulun Kärppien kasvatti pelasi viime kaudella ensimmäisen kokonaisen kautensa miesten sarjassa lupaavasti viimeisteltyään 44 runkosarjaotteluun 17+23=40 pistettä Kokkolan Hermeksen Mestis-joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle