Pettinen farmiin, Torres ja Mapletoft ylös

NHL / Uutinen
New York Islanders on lähettänyt puolustaja Tomi Pettisen farmiin Bridgeport Sound Tigersiin. Bridgeportista Islandersiin ovat vastaavasti saaneet kutsun Raffi Torres ja Justin Mapletoft.

Pettinen ehti debytoimaan NHL:ssa, kun hän puki otteluun Washington Capitalsia vastaan. Caps-ottelussa Roman Hamrlikin pakkiparikseen saanut Pettinen pelasi hieman yli viisi minuuttia tulikasteessaan. Pettiselle ei liene ylöskutsua luvassa kovin pikaisesti, sillä luottopuolustaja Radek Martinek on hyvää vauhtia toipumassa kylkivammastaan.

Pettinen saa Bridgeportin bussiin mukaan Trent Hunterin, joka on pelannut yhdessä Dave Scatchardin ja Brad Isbisterin kanssa joukkueen kakkoskentällisessä. Todennäköisesti Torresille kaavaillaan kunnollista näyttöpaikkaa, jolloin hän ottaisi Hunterin paikan kakkoskentällisestä. Torres on yksi Islandersin farmisysteemin kovimpia lupauksia, ja hänelle tullaan ennen pitkää antamaan kunnon näyttöpaikka. Sentteri Mapletoft tuskin näkee kovin paljoa peliaikaa, sillä Islandersin sentteriosastolta tuskin ei löytyne montaa ylimääräistä paikkaa. Mikäli Mapletoft pääsee pelaavaan kokoonpanoon, häntä tultaneen kokeilemaan myös alivoimapelissä.

Islandersin uusin hankinta Sven Butenschön ilmoittautui suoraan Bridgeportiin, eikä häntä vielä kelpuutettu Islandersiin. Näin ollen Ray Schultz jatkaa Islandersissa Bridgeportin sijaan, joten Islesilla on tällä hetkellä ainoastaan kuusi puolustajaa ylhäällä.

Yleisön suosikki Steve Webb jätti aamuharjoitukset kesken selkävamman takia. Kuitenkin tämä tehtiin ainoastaan varotoimenpiteenä, ja Webb nähtäneen kentällä jo tämän illan ottelussa Nashvillea vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle