Omanlaisensa klassikko

LIIGA / Ennakko
Blues vierailee Helsingissä.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Espoon Blues saapuu Helsingin IFK:n vieraaksi tänään. Kyseessä on omanlaisensa klassikko. HIFK on aina ollut kotonaan vaikea voitettava Espoon Bluesille. Paremmin levännyt HIFK tarjoaa tänäänkin tiukan vastuksen espoolaisille.

Helsingin IFK:n ja Espoon Bluesin kohtaamisista on aikojen saatossa muodostunut omanlaisiaan klassikoita. Sarjataulukosta huolimatta on kotijoukkueen lyöminen Nordenskiöldinkadulla osoittautunut espoolaisille erittäin haastavaksi tehtäväksi.

IFK:n lyöminen tulee olemaan espoolaisille tänään vaikea tehtävä. HIFK on terävöittänyt otteitaan niin paljon viime otteluissa, että sen lyöminen tulee olemaan espoolaisryhmälle vaikeaa. Yhtenäisesti pelaava HIFK on vaikea vastus kenelle tahansa.

Raimo Summanen on saanut ryhmän pelaamaan yhtenäisesti ja tiiviisti. Mika Hannula kohtaa Espoon Bluesin ensi kertaa vastustajan riveissä. Entinen HIFK-hyökkääjä Ryan Vesce pelaa myös ensi kertaa Nordenskiöldinkadulla vastustajan riveissä.

Vaikka Blues menetti Hannulan HIFK:n, ovat espoolaiset tehneet viime hetken hankintoja ennen siirtorajan umpeutumista. Saa nähdä, miten uudet hankinnat istuvat espoolaisryhmän palettiin.

Mielenkiintoinen lauantai-ilta luvassa, omanlaisensa klassikko.

Vemppalistalla vipinää

Kumpikaan joukkue ei pääse illan otteluun parhailla miehistöillään. Molempien joukkueiden sairaslistalla riittää vipinää.

Kotijoukkue HIFK:lla pahin tilanne alkaa pikku hiljaa helpottaa. Illan ottelusta sivussa ovat Martti JärventieJoel Perrault, Iiro PakarinenEero Somervuori ja Corey Elkins. Kimmo Kuhta teki paluun kokoonpanoon torstaina.

Bluesilta vammojaan parantelevat Niko Nieminen, Miro Aaltonen, Tobias Salmelainen ja Jani Hakanpää.

Seuraa Heitä

Mika Hannula #51 |

Laitahyökkääjä

Ensimmäinen ottelu HIFK:ssa entistä seuraansa vastaan. Rokottaako heti?

Ryan Vesce #10 |

Hyökkääjä

Mielenkiintoinen palaaja. Onko heti liekeissä?

Viimeisimmät ottelut, TOP5

HIFK M S P
1.Mika Hannula 2 4 6
2.Joakim Eriksson 1 4 5
3.Ville Peltonen 3 2 5
4.Roope Talaja 2 2 4
5.Ville Varakas 1 3 4
Blues M S P
1.Kristian Kuusela 0 5 5
2.Vladimir Dravecky 2 2 4
3.Tomi Sallinen 2 1 3
4.Ryan Vesce 0 2 2
5.Tommi Huhtala 1 1 2

» Lähetä palautetta toimitukselle