Tutun kaksikon uusi kohtaaminen

LIIGA / Ennakko
Lukko juhli joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.
Kuva © Anette Naroma - http://anskun.net
Tappara ja Lukko iskevät Tampereella jo toistamiseen yhteen viikon sisään. Viimeksi Lukko onnistui kaappaamaan täydet kolme pistettä mukaansa. Miten tilanne on muuttunut viikon aikana?

Jo viime lauantaina kohdanneet Tappara ja Lukko iskevät uudelleen yhteen. Viime kamppailu päättyi lopulta vierasjoukkueen hieman yllättäväänkin voittoon, kun raumalaiset nappasivat kolme pistettä mukaansa. Kuluneella viikolla molemmat joukkueet ovat ehtineet pelata kaksi peliä.

Tappara nappasi komean voiton Kärppien kustannuksella. Vieraspeli Jokereita vastaan toi hyvistä otteista huolimatta vain yhden pisteen, kun alle napsahti lopulta tappio jatkoajalla.

Lukko puolestaan nappasi voiton Ilveksestä. Kulunut arkiviikko päättyi kuitenkin tappioon Kärppiä vastaan.

Näin ollen molemmat joukkueet lähtevät lauantain peliin tappio niskassaan.

Revanssin paikka?

Sarjataulukossa seitsemäntenä majailevalle Tapparalle viikontakainen ottelu jätti varmasti jotain hampaankoloon.

Lukko käänsi tasaisen pelin itselleen lopullisesti vasta päätöserässä, kun raumalaisryhmä karkasi avausminuuteilla omille teilleen.

Pelin suurimmaksi puheenaiheeksi nousi kuitenkin Ville Niemisen ulosajo, joka näyttelikin merkittävää roolia illan ratkaisussa.

Tulevassa ottelussa kokenut hyökkääjää joutuu olemaan sivussa kymppitilin täyttymisen takia. Tämä sekoittaa jonkin verran tamperelaisten ketjuja.

Tanskalaisten tivoli

Lukko on viime peleissä jatkanut samalla teemalla. Silloin kun joukkueen tanskalaiset (Mikkel Bödker, Frans Nielsen ja Philip Larsen) ovat iskussa, taistelee joukkue tosissaan voitossa. Silloin kun juuteilla ei kulje, ei joukkueellakaan kulje.

Raumalaisryhmä onkin tällä hetkellä pelottavan riippuvainen kolmesta tanskalaisesta. Edellinen Tappara-peli oli jälleen yksi osoitus NHL-vahvistusten merkityksestä koko joukkueen pelille.

Lukko roikkuu tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10. Mikäli joukkue mielii vielä tavoitteeseensa eli kuuden parhaan joukkoon, pitäisi pisteitä pystyä keräämään aivan eri tahtia.

Ottelussa nähdään myös mielenkiintoista väriä, kun tšekkivahti Dominik Hrachovina pääsee ensimmäisen kerran liigajoukkueen kokoonpanoon mukaan.

 

Seuraa Heitä

Olli Palola #79 | Timrå

Laitahyökkääjä

Entinen Lukko-hyökkääjä sai pistetilinsä auki myös liigassa. Onnistuuko entistä seuraansa vastaan?

Philip Larsen #36 | Salavat Julajev

Puolustaja

Tanskalaiselle sattui vaisu peli Kärppiä vastaan. Kuinka Larsen pystyy nollaamaan kauden heikoimman pelinsä?

» Lähetä palautetta toimitukselle