Tuplakohtaamisen toinen osa Hakametsässä

LIIGA / Ennakko
Pekka Jormakka osui Raumalla kahteen kertaan.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Tappara ja Lukko kohtaavat toisena iltana peräkkäin. Tällä kertaa pelataan Tampereella. Eilen Raumalla Tappara oli parempi lukemin 5-3.

Eilinen, joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli täynnä tapahtumia. Ensimmäisessä erässä joukkueet takoivat taululle kuusi maalia. Muutenkin tilastomiehillä riitti tekemistä, sillä jäähyjäkin jaettiin kiitettävä määrä.

Tappiosta huolimatta raumalaisten hieman yskähdellen liikkeelle lähtenyt kone näyttää pääsevän vauhtiin. Pistetili on karttunut viime aikoina mukavalla tahdilla. Vaikka joukkueesta löytyy nimimiehiä Petteri Nummelinin johdolla, on huomattavaa, että viime kierroksilla myös joukkueen takariveistä on löytynyt onnistujia. Tämä lupaa raumalaisten kannalta hyvää jatkoa ajatellen.

Tapparan käyrä näyttää Lukon tapaan ylöspäin. Kauden hapuilevasti aloittanut tamperelaisnippu on kääntänyt kelkkansa oikeaan suuntaan. Kristian Kuusela sekä Pekka Jormakka ovat venyttäneet maaliverkkoa kiitettävästi viime kierroksilla. Kokenut Ville Nieminen sai hiljattain tililleen kauden avausosumansa, viimeisteli myös eilen Raumalla tyhjään verkkoon, eivätkä osumat varmasti tähän jää.

Lukon tavoin myös Tapparan vahvuus piilee alempien kenttien tehojen löytymisessä. Tulitukea on löytynyt alkukaudella sellaisilta nimiltä, joilta pisteitä ei aivan herkästi uskaltanut odottaa. Tosin viime peleissä alkukauden yllättävät onnistujat ovat pisteiden valossa hieman hiipuneet, kun taas ennakkoarvioissa pisteitä takovat pelaajat ovat nousseet esiin horroksestaan.

Rauman perjantai-illan ottelussa merkillepantavaa oli ensimmäisen erän maali-iloittelu. Jatkavatko joukkueet karnevaalimeininkiä myös Tampereella?

Seuraa Heitä

Josh Green #12 |

Keskushyökkääjä

35-vuotias kanukki on Liigassa jo avausmaalinsa tehnyt, mutta Tampereella odotetaan sentteriltä lisätehoja ja johtajuutta.

Aaron Gagnon #11 | MoDo

Keskushyökkääjä

27-vuotias kanukki siirtyi Ruotsista Raumalle. Kuudes peli ja ykkösketjun sentterin pistesaldo on lukemissa 0+1.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Lukko M S P
1.Toni Koivisto 2 1 3
2.Lauri Tukonen 1 1 2
3.Juhani Jasu 0 2 2
4.Filip Riska 0 2 2
5.Ilkka Mikkola 1 1 2

» Lähetä palautetta toimitukselle