Maalivahdit
7- Niklas Kokko
5 ottelua, 86,99 %, 3,86 pmk
Lähti turnaukseen ehdottomana ykkösvahtina, mutta heikko Saksa-peli heitti ykkösvahdin statuksen ilmaan. Palasi maalille pudotuspeleihin, torjui hyvän puolivälierän ja erinomaisen välierän, mutta pronssiottelu jätti ikävän tahran kisoihin.
8- Noa Vali
2 ottelua, 92,86 %, 1,94 pmk
Nostettiin penkiltä maalille kovapaineiseen Latvia-otteluun, johon vastasi jääkylmästi nollapelillä. Ruotsi-voitossa muutama helppo maali, mutta kokonaisvaltaisesti erinomainen. Suomen paras maalivahti turnauksessa, ja ykkössuosikki aloittavaksi maalivahdiksi ensi vuonna.
– Eemil Vinni
0 ottelua, 0,00 %, 0,00 pmk
Ei pelannut sekuntiakaan, vaikka puki kahteen viimeiseen otteluun. Tarjoaa Valille hyvän haasteen peliajasta vuoden päästä.
Puolustajat
5+ Kalle Kangas
7 ottelua, 0+0=0 +2
Vaikka vastuu jäi vähälle, maalinedustakahakoita lukuunottamatta näkymätön. Kaikesta huolimatta toiseksi vähiten peliaikaa puolustajista, toiseksi paras plus-miinus-tilasto. Omassa päässä huomattavissa vaikeuksissa.
8- Kasper Kulonummi
7 ottelua, 0+4=4, -1
Kärkiparin toinen puolisko oli heittämällä Suomen peliaikakuningas. Puolustuspäässä ajottain ongelmia, mutta pyöritti hyvin toista ylivoimaviisikkoa. Itse tuomiota analysoimatta loppuhetkien rangaistus Yhdysvaltoja vastaan sataa muutoin kelvon turnauksen päälle.
6½ Arttu Kärki
7 ottelua, 0+3=3, -1
Joutui ylivoimalla pelinrakentajan rooliin, joka söi OHL-jäillä nähtyä maalintekopotentiaalia. Pulkkisen nousun myötä jäi jumiin kolmospariin, ja huippuhetket jäivät vähäisellä peliajalla vähiin. Ennakko-odotuksiin nähden joukkueen isoin pettymys.
5½ Emil Pieniniemi
7 ottelua, 0+0=0, -2
Näkymätön ja omassa päässä pahoissa vaikeuksissa. Vaikka suoritustaso oli heikko, ironisesti joukkueen yksi tasaisemmista puolustajista. Positiivisena satunnaiset onnistumiset kiekon keskialueelle tuomisessa.
8+ Jesse Pulkkinen
7 ottelua, 1+2=3, +6
Komeetan lailla läpi murtanut pakkijärkäle jatkoi nousuaan kansan tietoisuuteen erinomaisella turnauksella. Saksaa ja Slovakiaa vastaan ongelmia puolustussuuntaan, mutta kokonaisvaltaisesti Suomen paras puolustaja kummassakin päässä. Erinomainen turnaus korottaa jo pilviin noussutta varausstatusta kesän varaustilaisuuteen.
7- Otto Salin
7 ottelua, 0+1=1, -2
Ainoa joukkueeseen viime turnauksesta palannut puolustaja jakoi ylivoimavastuuta Kärjen kanssa, joka söi kummankin tulospotentiaalia. Ainoa syöttöpiste Slovakia-ottelun jatkoajalla. Puolustusssuunnassa tasonnosto viime turnauksesta, mutta silti usein ongelmissa. Kaikesta huolimatta kiekollisesti kelpo turnaus, mutta tulos jäi laihaksi.
5 Joona Väisänen
7 ottelua, 0+0=0, -2
Joukkueen suurin yksittäinen alisuorittaja. Seitsemäntenä puolustajana joukkueen toiseksi vähiten peliaikaa ja silti vaikeuksissa. Sijoittautuminen Yhdysvaltojen 2–2-tasoituksessa summaa turnauksen puolustussuorituksen.
Hyökkääjät
7- Samu Bau
7 ottelua, 1+2=3, +-0
Johti alkulohkovaiheessa ketjunsa yhdeksi Suomen parhaista. Saksa-ottelussa joukkueen paras yksittäinen kenttäpelaaja. Taso laski turnauksen edetessä, mutta silti kokonaisvaltaisesti positiivinen turnaus.
8- Kasper Halttunen
7 ottelua, 3+3=3, -6
Suomen suurin maalintekouhka oli nimensä veroinen, vaikkakin hyökkäyssuuntaan jokseenkin yksipuolinen. Uskomaton one-timer-laukaus. Muutoin aukkoja pelissä, etenkin Suomen lähtiessä rakentamaan hyökkäystä tai puolustaessa. Ensi turnauksessa avainroolissa.
8 Konsta Helenius
7 ottelua, 1+1=2, +1
Vaikka pistesaldo jäi laihaksi, oli Heleniuksen turnaus tilastoja parempi. Henkilökohtaisille onnistumisille jäi tilaa alkulohkon ensimmäisissä otteluissa, mutta vaikeudet haihtuivat savuna ilmaan Ruotsi-ottelussa. Pudotuspeleissä yksi suurimmista onnistujista. Yksi joukkueen kypsimmistä läpi turnauksen. Suomen ehdoton ykköstähti ensi vuonna, jos on mukana.
6 Emil Hemming
7 ottelua, 0+2=2, -2
Alkulohkovaiheessa kelpo suorituksia Baun ketjussa, mutta pudotuspeleissä vähäisellä vastuulla heikkoja suorituksia. Ei päässyt käyttämään laukaustaan viisikkopelissä samalla tavalla, kuin Liiga-jäällä. Turnauksen heikoin ottelu Yhdysvaltoja vastaan maksoi peliajan pronssiottelussa. Ensi vuonna luvassa huomattavasti enemmän tulosvastuuta.
9- Lenni Hämeenaho
7 ottelua, 4+2=6, -2
Vaikka tehot jäivät alkuvaiheessa piippuun, monessa ottelussa Suomen paras hyökkääjä. Pääsi näyttämään yksilötaitoaan Liigassa jalostuneen kokonaisvaltaisuuden ohella. Ajoi ykkösketjussa peliä erinomaisesti. Lassilan ohella suurimmat onnistujat hyökkäyksessä.
8- Aleksanteri Kaskimäki
7 ottelua, 2+2=4, +1
Kokonaisvaltaisesti yksi joukkueen tasaisimmista hyökkääjistä. Ei loistanut hyökkäyksessä yksilötaidolla, mutta pelasi tasaisen varmaa ja etenkin kypsää peliä. Pelin suunnan kääntyessä hieman kankeutta, mutta kummankin päädyn pelaamisessa joukkueen huippuluokkaa. Slovakia-ottelussa erinomainen, vaikka kaunis 3–2-johtomaali haihtuikin savuna ilmaan hetken päästä.
7+ Oiva Keskinen
7 ottelua, 2+3=5, +-0
Turnaus eteni hieman samaa kaavaa, kuin Kaskimäellä, joskin oli useammin vaikeuksissa omassa päässä. Suurin osa pisteistä tuli ylivoimalla, mutta viisikkopelaamisessa pienissä vaikeuksissa. Turnauksen paras ottelu tärkeällä hetkellä Yhdysvaltoja vastaan.
6- Max Koskipirtti
7 ottelua, 0+0=0, +-0
Vähäisellä vastuulla mitäänsanomaton. Ei luonut tulosta tai maalintekopaikkoja, oli vaikeuksissa puolustussuunnassa ja siirtymäpelissä kankea. Jäi täysin tutkan alle pohjaketjuissa.
6½ Rasmus Kumpulainen
7 ottelua, 2+0=2, -2
Suurin osa turnauksesta 13. hyökkääjänä ja kolmessa ottelussa ilman peliaikaa. Kiitti peliajasta iskemällä tärkeät maalit Yhdysvaltoja ja Tšekkiä vastaan. Väläytti fyysisyyttään ajottain. Ensi vuonna tärkeässä tulosroolissa.
9½ Jere Lassila
7 ottelua, 3+5=8, -5
Kapteeni johti joukkojaan esimerkillisesti. Suomen suurin yksilötason onnistuja. Kummassakin päädyssä elintärkeä, ja uhrautuva puolustuspelaaminen pelasti monta maalia. Jatkoajan soolomaali Slovakiaa vastaan oli uskomattoman röyhkeä. Olisi ansainnut paremman lopun turnaukselle.
9- Tommi Männistö
7 ottelua, 3+1=4, +2
Aloitti turnauksen 13. hyökkääjänä, mutta tuli lopulta valituksi Suomen kolmen parhaan pelaajan joukkoon. Salamannopea laituri iski tärkeitä maaleja ja työskenteli pohjaketjuissa armottoman lujaa. Myös puolustussuuntaan varsin kelpo. Joukkueen positiivisin yllätys ennakko-odotuksiin nähden.
6½ Janne Naukkarinen
7 ottelua, 0+2=2, -1
Kovista odotuksista huolimatta näkymätön kärkiketjussa. Jäi täysin varjoihin etenkin Lassilan ja Hämeenahon onnistuessa. Pisteiden ulkopuolella myös suuria vaikeuksia, etenkin siirtymäpelissä. Hienolle läpimurtokaudelle ilkeä hidaste.
8 Jani Nyman
7 ottelua, 2+4=6, +1
Tehot olivat pahemman kerran piipussa ennen apinat selästä karistanutta Ruotsi-ottelua. Laukaus ei kylvänyt tuhoa, kuten kotimaan jäillä, mutta pudotuspeleissä vapautuneella, vahvalla ja luovalla pelillä yksi Suomen parhaista. Jätti pöydälle paljon pistepotentiaalia ja henkilökohtainen maali- sekä pisteodottama oli pilvissä. Scandinaviumin hyssyttely ei unohdu.