Eetu Laurikainen jatkaa ulkomailla – siirtyy Ville Hämäläisen valmennukseen

Muut Sarjat / Uutinen
Maalivahti Laurikainen siirtyy torjumaan kiekkoja Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.
Eetu Laurikainen on tehnyt sopimuksen Saksan DEL2-sarjatasolle Eisbären Regensburgiin. Ville Hämäläinen liittyi saman seuran päävalmentajaksi aiemmin tällä viikolla.

Saksan toiseksi korkeimman sarjatason hallitseva mestari Eisbären Regensburg ilmoittaa tehneensä tulevan kauden sopimuksen maalivahti Eetu Laurikaisen kanssa.

– Eetu on todella kokenut maalivahti, joka on pelannut jo paljon ammattilaispelejä – ja korkealla tasolla: AHL, ECHL, Champions Hockey League, Suomen ja Sveitsin pääsarjat – se puhuu puolestaan. Hän pysyy aina rauhallisena ja antaa joukkuekavereilleen tarvittavaa vakautta, kehuu tuore päävalmentaja Ville Hämäläinen seuran uutisella maanmiestään.

Laurikainen pelasi viime kaudella Suomessa yhteensä kymmenen ottelua JYPin ja TPS:n riveissä, kunnes pelipaita vaihtui joulukuussa Tšekin pääsarjaan Mountfield HK:seen. Tšekissä tilille kertyi niin ikään kymmenen kohtaamista.

Yhteensä 31-vuotiaalla jyväskyläläisveskarilla on 248 ottelua Liiga-kokemusta sekä Champions Hockey Leaguen mestaruus kasvattiseuransa JYPin riveistä vuodelta 2018.

Päävalmentaja Hämäläinen siirtyi itse saksalaisseuran peräsimeen SaiPasta vasta toissapäivänä.

DEL2:n mestaruudesta huolimatta Regensburg jatkaa alemmalla sarjatasolla myös tulevalla kaudella. Joukkue pelasi vielä kaudella 2021–22 Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle